dissabte, 21 de gener del 2017

ELS DEURES

Aprofitant el treball que estic duent a terme juntament amb alguns dels meus companys del màster sobre els avantatges i inconvenients de posar deures a les escoles, he trobat aquest vídeo que he trobat força interessant. El vídeo tracte sobre un experiment que es va fer amb diverses persones desconegudes sobre els horaris laborals, i on al final s'enduen una gran sorpresa. Independentment del posicionament que pugui tenir cadascun de nosaltres sobre aquesta problemàtica, crec que aquest vídeo ens pot servir si més no, per reflexionar sobre el tema. Espero que us agradi.


dimarts, 17 de gener del 2017

ESPECIALITATS DOCENTS

Aprofito per penjar una presentació que vaig fer l'altre dia d'una assignatura del màster, en concret complement de l'especialitat, on havien de fer un petit treball de recerca i intentar relacionar la nostra formació acadèmica envers les possibilitats i especialitats docents que ens dóna l'actual sistema educatiu. Un cop finalitzat aquest treball he de dir que vaig quedar gratament sorprès de la gran quantitat d'oportunitats que em brinda la meva carrera un cop dintre un centre educatiu i entrant a través d'una especialitat o altra.

diumenge, 15 de gener del 2017

METODOLOGIES ACTIVES PER AL SEGLE XXI

M'encanta aquesta fotografia que he trobat sobre les diferents metodologies actives que es poden incorporar a l'aula. 

D.E.P COHEN

Aquest 2016 ens ha deixat un dels millors artistes dels últims anys. Aquesta cançó no és de les més conegudes, però per a mi té un significat especial, ja que és una de les primeres cançons que vaig descobrir gràcies a la meva mare, gran seguidora d'aquest artista canadenc, espero que us agradi.